top of page
Brush%20Stroke%20Pattern_edited.png

COMMUNICATIEBUREAU

toetsenbord

Communicatie is een vak apart. JOIN is een communicatiebureau gespecialiseerd in communicatie op lokaal niveau en binnen specifieke vaksegmenten. Met meer dan 55 jaar ervaring in tal van branches weet JOIN waar het op aankomt als het gaat om communicatie en marketing.

 

Binnen beperkte budgetten helpen wij onze klanten aan creatieve en vernieuwende ideeën en om hun communicatiedoelstellingen waar te maken. Graag helpen we jouw bedrijf of organisatie ook verder. Meer weten? Bel 06 - 53 34 57 24 of stuur een mail naar info@joincommunicatie.nl

White%20Office_edited.jpg

Wij ontwikkelen in samenspraak het concept waarmee wij bedrijven verder helpen met het vinden of tot uiting brengen van hun ware identiteit. We gaan op zoek naar de juiste visuele branding en zetten deze neer. Op basis hiervan maken we vervolgstappen en kijken we waar je heen wilt, wat je beoogd en bovenal wie je wilt zijn of bent. We kijken naar de juiste tone of voice en aansluiting bij je klanten.

 

Het concept is een samengesteld idee van hoe of wat iets gaat worden. Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen naar de beste uitwerking.

MARKETING EN STRATEGIE

Voor het fysiek verspreiden van uw communicatie-uitingen kunnen wij zorgdragen voor huis-aan-huis verspreiding of via de bekende landelijke verspreiders. 

 

Wij zorgen ervoor dat u volledig wordt ontzorgd en uw boodschap fysiek bij de juiste mensen op de deurmat valt.

VERSPREIDING

SALES

EN ACQUISITIE

Meer verkoop realiseren! Dat vraagt om een plan en een geheel eigen werkwijze. Wij benaderen zowel bestaande klanten maar weten ook hoe nieuwe klanten te benaderen en deze voor uw organisatie of bedrijf binnen te halen. 

 

Door onze jarenlange praktijkervaring en theoretische kennis optimaal op elkaar af te stemmen kunnen wij ontzorgen en ondersteunen op het gebied van advies, bemiddeling, verkoopondersteuning, acquisitie en interim-management.

Wij maken niet alleen een pakkend en eigentijdse design, maar regelen ook het drukwerk en de afwerking. Door de jarenlange ervaring en het er werkzaam zijn geweest binnen de Grafische bedrijfstak beschikken wij over veel directe contacten met drukkerijen en weten wij als geen ander welke het beste bij uw drukwerk past.

DRUKWERK

Wij helpen graag met het creëren en realiseren van de juiste content voor de website, drukwerk, nieuwsbrief of andere communicatie-uitingen. Wij werken met een netwerk van professionele journalisten en fotografen. Hierdoor zorgen wij dat tekst en beeld optimaal op elkaar aansluiten.

CONTENTCREATIE

OPMAAK EN VORMGEVING

Uitwerking van een verscheidenheid aan communicatiemiddelen, van het visitekaartje, brochure tot een magazine, onze designers maken dit met aandacht voor details, kleur, bladritme, typografie en de juiste balans tussen beeld en tekst. Een herkenbare huisstijl dat past bij de identiteit van de organisatie, waardoor je herkenbaar bent voor je klanten.

Het goed kunnen presenteren van producten, zeker nu online winkelen steeds populairder wordt en aan het groeien is wordt goede productfotografie steeds belangrijker. Het is dus belangrijk dat je producten in je webshop goed naar voren komen. Goede productfotografie is van onschatbare waarde.  

 

De kwaliteit van een productfoto wordt hierdoor steeds belangrijker, want dit kan de aankoopbeslissing van je klant beïnvloeden. Je bouwt hiermee een eigen beeldbank op, kan de foto’s gebruiken voor alle verschillende communicatiedoeleinden en je presenteert jezelf professioneel en zorgt voor een juiste uitstraling.

 

Wij beschikken over de mogelijkheden om voor de juiste fotografie zorg te dragen. Met een creatief team van fotografen, stylisten, producers, logistiek medewerkers, beeldbewerkers en decorbouwers zorgen wij voor juiste beelden. Van packshot;s, collages tot complete sfeerbeelden, geschoten door professionele fotografen of gemaakt via een fotorobot. 

FOTOGRAFIE

bottom of page