top of page

UITGEVEN EN EXPLOITEREN

Stack%20of%20Magazines_edited.jpg

JOIN Communicatie is een jong bedrijf (opgericht per 1 oktober 2019), door de broers Erwin en Wiljo Klein Wolterink, maar met meer dan 55 jaar ervaring in de uitgeef- en acquisitie branche. 

 

JOIN is uitgever van lokale media en exploitant van hoogwaardige vakmedia en communicatieproducten en ondersteunt bedrijven en organisaties in hun ambitie om hun communicatie-uitingen optimaal ten uitvoer te brengen. Communicatie vervaardigen dat de ontvanger bereikt, raakt én werkt, dat is wat ons hart sneller doet kloppen!

De jarenlange ervaring die is opgebouwd in diverse markten en specialisme binnen de communicatie en uitgeefsector worden nu onder eigen verantwoordelijkheid gecontinueerd. Wij hebben genoeg kennis te delen en weten waar we over praten.

 

Met sterke merken en kennis van diverse specialistische branches zijn wij succesvol. Wij hebben bewezen succesvol in het boeken van resultaten en met onze specifieke kennis als het gaat om het verzorgen van advertentiewerving voor (vak)organisaties en uitgevers.

 

 

Met JOIN creëren wij een omgeving waar de klant zich gehoord voelt en waar krijgt voor zijn geld. Een no-nonsense cultuur dat zich kenmerkt door transparantie, goed kunnen luisteren en het hard willen werken voor een optimale resultaat.

 

 

Ook zelf willen ervaren? Neem contact met ons op!

 

ONZE MEDIA

Dromen en wonen.webp

Kwartaaluitgave voor alle inwoners van Woudenberg, Maarn, Maarsbergen en Leersum

 

Oplage: 11.000 exemplaren

DROMEN ÉN WONEN

Nederland-Logistiek.webp

NEDERLAND

LOGISTIEK

Relatiemagazine van Transport en Logistiek Nederland voor leden en andere stakeholders in de transport- en logistieksector'

 

Oplage: 1.000 exemplaren

KTO.webp

Het magazine is een uitgave van Transport en Logistiek Nederland en is specifiek gericht op de kleine transportondernemer.

 

Oplage: 3.000 exemplaren

KTO MAGAZINE

Letop Woudenberg.webp

LETOP WOUDENBERG

De wekelijkse huis-aan-huis krant welke wordt verspreid in de Gemeente Woudenberg.

 

Oplage: 5.500 exemplaren

HUB.webp

Maandblad bestemd voor alle aangesloten leden van Transport en Logistiek Nederland uit Zoetermeer.

 

Oplage: 5.500 exemplaren

HUB, HÉT TLN-LEDENMAGAZINE

Onze media - U&E
Green%2520Geometric%2520Shapes_edited_ed

SALES EN ACQUISITIE

Wij hebben een plan en werkwijze om meer verkoop te realiseren. Wij benaderen zowel bestaande klanten, maar weten ook door nieuwe klanten te benaderen deze voor je organisatie of bedrijf binnen te halen. Ook nieuwe diensten en/of producten bieden wij hierbij aan indien gewenst. 

 

Door onze jarenlange praktijkervaring en theoretische kennis optimaal op elkaar af te stemmen kunnen wij zorgen en ondersteunen op het gebied van advies, bemiddeling, verkoopondersteuning, acquisitie en interim-management.

 

bottom of page